یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

آنچه در مورد بهتر زیستن باید بدانیم


آنچه در مورد بهتر زیستن باید بدانیم

پرتوگیری ضمن آنکه سلول های سرطانی را نابود می کند سلول های سالم را نیز می سوزاند, ضایع می کند و باعث تخریب آن ها می شود

۱) هر شخص دارای سلول های سرطانی در بدن خود است . این سلول های سرطانی در آزمایش های استاندارد خود را نشان نمی دهند تا آن که به مقدار چند میلیارد سلول افزایش یابند. زمانی که پزشکان به اشخاص مبتلا به سرطان اعلام می کنند که دیگر در بدن آن ها سلول سرطانی وجود ندارد ، این حالت فقط به آن معناست که آزمایش ها دیگر قادر به ردیابی و پیدا کردن سلول های سرطانی نیست زیرا آن سلول ها به مقدار قابل ردیابی شدن در بدن وجود ندارند.

۲) سلول های سرطانی بین شش تا ۱۰ مرتبه در دوره زندگی یک انسان پیدا می شوند.

۳) زمانی که سیستم ایمنی انسان قوی باشد سلول های سرطانی از بین می روند و از ایجاد تومور سرطانی جلوگیری می شود.

۴) زمانی که شخص بیماری سرطان دارد نشانه آن است که وی دارای کاستی های تغذیه ای شده است . این کاستی ممکن است منشا ژنتیک ، محیطی ، غذا ها و عواملی در شیوه زندگی باشد.

۵) برای غلبه بر کاستی های متعدد تغذیه ای ، تغییر در رژیم غذایی شامل اضافه کردن بعضی مخلفات غذایی، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

۶) شیمی درمانی ضمن آنکه باعث مسموم کردن فوری سلول های سرطان است که سریع رشد می کنند، سلول های سالم بدن درمغز استخوان و دیواره روده ها و... را که سریع رشد می کنند نیز از بین می برد .

۷) پرتوگیری ضمن آنکه سلول های سرطانی را نابود می کند سلول های سالم را نیز می سوزاند، ضایع می کند و باعث تخریب آن ها می شود.

۸) درمان اولیه با شیمی درمانی و پرتو درمانی غالبا اندازه تومور را کاهش می دهد. با این وصف شیمی درمانی و پرتو درمانی درازمدت به نابودی بیش تر تومور منتج نمی شود.

۹) زمانی که بدن تحت تاثیر مسمومیت ناشی از شیمی درمانی و پرتودرمانی قرار می گیرد سیستم ایمنی در معرض خطر و نابودی واقع می شود بنابراین شخص ممکن است مقاومت خود را در برابر انواع مختلف عفونت ها و پیچیدگی های ناشی از آن از دست بدهد.

۱۰) شیمی درمانی و پرتو درمانی می تواند باعث جهش ژنتیکی سلول های سرطانی و مقاوم و پایدار شود ونابود کردن آن مشکل خواهد شد . جراحی می تواند باعث گسترش سلول های سرطانی به دیگر نقاط بدن شود.

۱۱) یک راه موثر مبارزه با سرطان غذا نرساندن به سلول های سرطانی است . عدم رساندن مواد غذایی مورد نیاز سلول برای جلوگیری از افزایش و چند برابر شدن تعداد سلول ها است .

● سلول های سرطانی از چه موادی تغذیه می شوند؟

الف) قند تغذیه کننده سرطان است. با قطع مصرف قند یک عامل مهم تامین غذا برای سلول های سرطانی قطع می شود . جانشین های قند نظیر NutraSweet ، Equal ، Spoonful و... با Aspartame ساخته می شود و زیان آور است. یک جانشین طبیعی بهتر عسل مانوکا یا ملاس ناشی از قندسازی است لیکن مقدار مصرف آن باید بسیار اندک باشد.

ب) شیر باعث می شود که بدن به خصوص در سیستم گوارش (معده و روده ها ) مخاط درست کند. سرطان از مخاط تغذیه می کند . با قطع مصرف شیر و جانشین کردن آن با شیر سویا سلول های سرطانی در برابر بی تغذیه گی قرار می گیرند.

پ) سلول های سرطانی در محیط اسیدی مقاوم و پایدار می شوند. رژیم مبتنی بر گوشت قرمز اسیدی می شود و بهتر آن است که ماهی خورده شود و به جای مصرف گوشت گاو و خوک مقدار کمی گوشت جوجه مرجح است. گوشت قرمز همچنین محتوی آنتی بیوتیک های دامی ، هرمون های رشد و انگل است که تماما به خصوص برای اشخاص مبتلا به سرطان آسیب رسان است .

ت) رژیم با ۸۰ درصد سبزیجات تازه و آب میوه و بنشن ، دانه های نباتی ، آجیل ها و مقداری میوه بدن را در محیط قلیایی قرار می دهد. غذاهای پخته شده شامل بنشن ،حدود ۲۰ درصد می تواند به بدن برسد. آنزیم های زنده در آب سبزیجات تازه به آسانی جذب می شود و ظرف ۱۵ دقیقه به سطوح سلولی می رسد تا سلول های سالم را رشد کافی دهد و تقویت کند. برای به دست آوردن آنزیم های زنده به منظور ساختن سلول های سالم کوشش کنید آب سبزیجات تازه ( بسیاری از سبزیجات از جمله جوانه لوبیا) مصرف کنید و دو تا سه مرتبه در روز مقداری سبزیجات خام بخورید. آنزیم ها در حرارت ۱۰۴ درجه فارنهایت (یا ۴۰ درجه سانتیگراد) از بین می روند.

ث) از خوردن قهوه ، چای وشکلات که دارای کافئین زیاد است پرهیز کنید. چای سبز جانشینی بهتر و دارای خواص ضد سرطان است. بهترین نوشیدنی آب است.

۱۲) هضم پروتئین گوشت قرمز سخت است و نیاز به مقدار زیادی آنزیم گوارشی دارد. گوشت هضم نشده که در روده ها باقی بماند فاسد می شود و مسمومیت ایجاد می کند.

۱۳) دیواره های سلول سرطانی دارای پوشش پروتئین خشن است. با صرفنظر کردن از خوردن گوشت یا کم تر خوردن آن آنزیم بیش تری برای حمله به دیواره های پروتئینی سلول سرطان آزاد می شود و به بدن امکان می دهد سلول های سرطانی را از بین ببرد.

۱۴) سرطان بیماری جسم و روح و روان است. داشتن روحیه مثبت و پیکار جو به شخص مبارزه کننده با سرطان کمک می کند که به بقای خود ادامه دهد. خشم و عدم بخشش و تند خویی بدن را در برابر محیط پر تنش و ترشرویی قرار می دهد. بیاموزید که روحیه ای توام با عشق و بخشندگی داشته باشید. بیاموزید که همواره حالت آرامش و دلی آرام داشته باشید و از زندگی لذت ببرید.

رضا فرزام فر