سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
آشنایی با روش تهیه تاس کباب دارچینی
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.
مواد اولیه:
گوشت ران گوسفندی:
۴۰۰ گرم
پیاز:
یک عدد
گوجهفرنگی و هویج و سیبزمینی:
از هر کدام دو عدد
رب گوجهفرنگی:
یک قاشق غذاخوری
دارچین:
یک قاشق چایخوری
آب و روغن و نمک و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
در قابلمهای کمی روغن ریخته و گوشت خردشده را کف آن بچینید.
بعد به ترتیب روی آن پیاز، هویج، سیبزمینی و گوجهفرنگی حلقهشده را چیده و نمک، فلفل و دارچین اضافه کنید.
رب را با کمی آب مخلوط کرده و روی مواد بریزید و مجددا آب را تا جایی اضافه کنید که روی سطح تاس کباب را بپوشاند.
حرارت را روشن کرده و اجازه دهید تاس کباب ۴۵ دقیقه الی یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی نیچروان بارزانی دولت اصفهان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم انتخابات شورای نگهبان حسین امیرعبداللهیان
شهرداری تهران تهران قتل حجاب قوه قضاییه زنان سیل آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت دلار سایپا قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت طلا ایران خودرو بانک مرکزی بورس دلار مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب وزارت آموزش و پرورش دفاع مقدس افعی تهران تلویزیون موسیقی تئاتر سینمای ایران سریال مسعود اسکویی سینما کتاب
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه رفح چین طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی زلزله ناسا سامسونگ اپل آیفون مایکروسافت باتری گوگل تلفن همراه اندروید فضاپیما
بیماران خاص روغن رژیم غذایی زیبایی بیمه کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون