سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

آشنایی با روش تهیه تاس کباب دارچینی


آشنایی با روش تهیه تاس کباب دارچینی

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.

● مواد اولیه:
▪ گوشت ران گوسفندی: ۴۰۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد
▪ گوجه‌فرنگی و هویج و سیب‌زمینی: از هر کدام دو عدد
▪ …

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.

مواد اولیه:

گوشت ران گوسفندی:

۴۰۰ گرم

پیاز:

یک عدد

گوجه‌فرنگی و هویج و سیب‌زمینی:

از هر کدام دو عدد

رب گوجه‌فرنگی:

یک قاشق غذاخوری

دارچین:

یک قاشق چای‌خوری

آب و روغن و نمک و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

در قابلمه‌ای کمی روغن ریخته و گوشت خردشده را کف آن بچینید.

بعد به ترتیب روی آن پیاز، هویج، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی حلقه‌شده را چیده و نمک، فلفل و دارچین اضافه کنید.

رب را با کمی آب مخلوط کرده و روی مواد بریزید و مجددا آب را تا جایی اضافه کنید که روی سطح تاس کباب را بپوشاند.

حرارت را روشن کرده و اجازه دهید تاس کباب ۴۵ دقیقه الی یک ساعت بپزد و جا بیفتد.