چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سس مایونز
زرده تخم مرغ : ۱۰۰۰ گرم
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
سرکه : ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
دو زرده تخم مرغ را مدت ۱۵ دقیقه خوب هم بزنید و در حین هم زدن ۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون را قطره قطره در آن بچکانید و نمک و فلفل بریزید. پس از اینکه ۱۵ دقیقه دیگر سس را زدید، یک قاشق سرکه قطره قطره بچکانید. اگر در موقع ریختن سرکه، سس بریده شد، یک قاشق آب سرد بریزید و هم بزنید. این سس غالباً با خوراک ماهی و طیور مصرف میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست