سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

نکته‌های کوچک آشپزخانه‌ای


نکته‌های کوچک آشپزخانه‌ای

بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت آن است که گوشت را در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی بدون بو و سرکه قرار دهید و اجازه دهید به‌مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آن خیس بخورد.
یکی از بهترین روش‌های …

بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت آن است که گوشت را در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی بدون بو و سرکه قرار دهید و اجازه دهید به‌مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آن خیس بخورد.

یکی از بهترین روش‌های برای نگهداری دراز‌مدت موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است که موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا‌میوه‌ای یخچال قرار دهید.

اگر در خانه کیک می‌پزید و برای جدا کردن کیک از ظرف دچار مشکل می‌شوید، پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف، مقداری شکر ته ظرف بپاشید. این کار کمک می‌کند تا کیک به ته ظرف نچسبد.

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir