چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

۸ نکته ساده از چند زن کارآفرین


۸ نکته ساده از چند زن کارآفرین

به عنوان یک کارآفرین چه حرکتی می تواند باعث پیشرفتتان شود در این مطلب ۸ نکته را که کارآفرینان موفق به آن رسیدند بررسی می کنیم

هیچ‌وقت کسب و کاری را برای رسیدن به درآمد راه‌اندازی نکنید...

بسیاری از کارآفرین‌ها فقط به دلیل کسب درآمد و رسیدن به پول هنگفت کاری را شروع می‌کنند، اما این یک خطر و یک اشتباه بزرگ است. اگر وارد این بازی شدید حتما نتیجه‌ای مایوس‌کننده در انتظارتان خواهد بود. بله درست است که برای به جایی رسیدن این مورد بااهمیت است، اما بزرگان کسب و کار به شما خواهند گفت پول آخرین چیزی است که به دست خواهید آورد.

بدانید که کجا باید زمان و انرژی صرف کنید. دنبال چند موقعیت بودن چندان به نفع نیست. وقتی کارهای زیادی دارید که باید انجام دهید، نمی‌دانید کجا و چقدر باید زمان و انرژی را صرف کنید. چون کسانی بودند که همزمان در چند شرکت فعالیت داشتند و با این مشکل مواجه شدند، اما بدانید اگر به موفقیت رسیدن شما تضمین‌شده بود هیچ تفاوتی نمی‌کرد که چه موقعیت بزرگی نصیبتان شده است، کدام موقعیت را انتخاب می‌کردید؟ حتما راهی به شما نشان داده می‌شد که بیشتر به کجا تمرکز داشته باشید.

هدفتان این باشد که اول رابطه‌‌های ضعیف را ثبات ببخشید. این رابطه‌های ضعیف باعث افت می‌شوند. اول باید این رابطه‌های ضعیف را بشناسید. حالا باید باور کنید به هیچ‌وجه نقطه‌ضعف نیستند و نقطه‌ضعف دیگر را شناسایی کنید. سرکارتان بروید. و تلاش کنید تا بفهمید روابط ثبات یافته چگونه در بازار به جایگاه شما فکر می?کنند.

روی خودتان حساب کنید. دکتر نوردستورن، نویسنده و کارشناس کسب و کار، می‌گوید: «ما در جامعه‌ تنها زندگی می‌کنیم در حالی که با دیگران هستیم. در حالی که کارآفرینان از این تنها بودن و جدا مانده شدن رنج می‌برند. (البته همه ما همین حس را داریم) یک کارآفرین موفق احساس می‌کند این ساختار و حساب کردن روی توانایی خود مهم‌ترین نکته است. داشتن یک مربی مشاور یا مشورت کردن با کارآفرینی دیگر حتما الزامی است. هیچ تفاوتی نمی‌کند که این ارتباط مجازی یا رودررو باشد.

سیستم اهداف برای خود ترسیم کنید. کارآفرین موفق نه‌تنها مجموعه‌ای از اهداف برای خود ترسیم نمی‌کند بلکه سیستمی‌ برای حمایت از آن اهداف نیز ایجاد می‌کند. بیشتر ما تصمیم می‌گیریم به چه هدفی می‌خواهیم برسیم و برای آن برنامه‌ریزی می‌کنیم و این روند را معکوس طی می‌کنیم تا حجم کاری را بالا ببریم، اما چیزی که فراموش می‌کنیم همین سیستم طراحی‌شده ماست (مجموعه‌ای از زمانبندی‌ها و ابزار‌های لازم برای رسیدن به هدف). درست مثل وزن کم کردن (هدف) در تابستان (زمان) است و اینکه در کلاس ورزش (ابزار) ثبت‌نام می‌کنید اما مشخص نمی‌کنید برای روزانه یک ساعت (سیستم شما) ورزش کنید.

نادیده گرفتن مسائل دیگران با داشتن انتظارات بجا و درست.

یکی از موانعی که بر سر راه کارآفرینان قرار می‌گیرد همان مدیریت کردن افراد است اما این مساله باید باری?تان جا بیفتد. تیمی ‌از افراد درست و مناسب تشکیل دهید که پایه و اساس به موفقیت رسیدن است، اما داشتن تیمی ‌با افراد اشتباه درست مساوی است با یک فاجعه. با توجه به توانایی و فرهنگ مرتبط که در رزومه آن افراد چندان ملموس نیست نسبت به انتظارات و نقاط‌ضعف رهبری خود آگاه شوید.

به آینه نگاه کنید و با خودتان روراست باشید. می‌خواهید اولین عامل موفقیت یا شکست خود را شناسایی کنید؟ در آینه نگاه کنید، بله خود شما مهم‌ترین عامل هستید. یک کارآفرین خردمند باید به خود مثل یک قاضی نگاه کند. وقتی کمبود را مشاهده کرد، باید برای پیشرفت خود حرکت کند و نسبت به توانایی خود صادق باشد.

هر وقت نیاز داشتید کمک بگیرید. سلول‌های سرطانی چه وجود آنها را باور کنید یا نکنید همچنان رشد خواهند کرد. همین حالت هم در کسب و کار شما وجود دارد، بنابراین حفظ سلامت کسب‌و‌کار به معنی جداکردن خود از دیگران و کمک نگرفتن از دیگران نیست. بهترین کارآفرینان اطراف خود را از آدم‌های باهوش‌تر از خودشان پر می‌کنند و هیچ‌وقت هم از اینکه کمک بگیرند واهمه نداشته‌اند.