جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

راویولی پنیر و اسفناج


راویولی پنیر و اسفناج

● مواد لازم برای ۲۴ راویولی
▪ پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم رنده شده
▪ پودر پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
▪ اسفناج پخته: ۲۰۰ گرم ساطوری
▪ جعفری: یک قاشق غذاخوری ساطوری
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ جوز هندی: …

مواد لازم برای ۲۴ راویولی

پنیر موتزارلا:

۲۰۰ گرم رنده شده

پودر پنیر پارمسان:

۵۰ گرم

اسفناج پخته:

۲۰۰ گرم ساطوری

جعفری:

یک قاشق غذاخوری ساطوری

تخم‌مرغ:

۲ عدد

جوز هندی:

یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه:

اسفناج را درون آبکش و با دست فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. مانند دستورهای قبلی راویولی را بسته و در آب نمک جوشان بپزید، با برگ جعفری، ریحان و سس‌کچاپ سرو کنید.

نکته:

برای تنوع در شکل راویولی‌ها پس از این‌که خمیر دوم را روی خمیر اول و مایه داخل آن قرار دادید، به کمک فنجان یا لیوان راویولی‌ها را برش بزنید. شکل محصول نهایی شما متفاوت و دایره‌ای‌شکل خواهد بود.