جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
راویولی پنیر و اسفناج
مواد لازم برای ۲۴ راویولی
پنیر موتزارلا:
۲۰۰ گرم رنده شده
پودر پنیر پارمسان:
۵۰ گرم
اسفناج پخته:
۲۰۰ گرم ساطوری
جعفری:
یک قاشق غذاخوری ساطوری
تخممرغ:
۲ عدد
جوز هندی:
یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل:
به میزان لازم
روش تهیه:
اسفناج را درون آبکش و با دست فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. مانند دستورهای قبلی راویولی را بسته و در آب نمک جوشان بپزید، با برگ جعفری، ریحان و سسکچاپ سرو کنید.
نکته:
برای تنوع در شکل راویولیها پس از اینکه خمیر دوم را روی خمیر اول و مایه داخل آن قرار دادید، به کمک فنجان یا لیوان راویولیها را برش بزنید. شکل محصول نهایی شما متفاوت و دایرهایشکل خواهد بود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست