جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

رول بادمجان، مخصوص گیاهخوارها


رول بادمجان، مخصوص گیاهخوارها

پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری مخلوط نمایید. از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

مواد لازم

بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه

اسفناج: ۵۰گرم

زیتون سیاه خرد:‌۱۰۰گرم

پنیر فتا:‌ ۱۰۰گرم

پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری

نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر: به میزان لازم

کاپاریس: ۳ قاشق سوپ‌خوری

جعفری خرد شده: یک قاشق سوپ خوری

مواد سس

آب گوشت:‌ یک پیمانه

رب:‌۲ قاشق سوپ خوری

پیاز داغ:‌ یک قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه‌ای رنده شده: ۲ قاشق سوپ خوری

سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری

روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری

نمک،‌فلفل و ادویه‌های دلخواه

روش تهیه:

در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:

۱ - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری مخلوط نمایید.

۲ - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

۳ - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

۴ - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

۵ - ادویه‌های دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

۶ - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.