چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

شامی


شامی

این غذا هنگام افطار سفره‌های اهالی استان قزوین را زینت می‌دهد.
● مواد لازم
▪ ۳۰۰ گرم گوشت قیمه‌ای
▪ ۳۰۰ گرم لپه
▪ یک عدد پیاز
▪ یک تا دو عدد تخم‌مرغ
▪ یک فنجان آردنخودچی
▪ به مقدار …

این غذا هنگام افطار سفره‌های اهالی استان قزوین را زینت می‌دهد.

مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت قیمه‌ای

۳۰۰ گرم لپه

یک عدد پیاز

یک تا دو عدد تخم‌مرغ

یک فنجان آردنخودچی

به مقدار لازم نمک و فلفل

به مقدار لازم روغن

طرز تهیه

کمی روغن در قابلمه ریخته و پیاز را به صورت خلالی در آن خرد کنید. پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود و سپس گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. دو لیوان آب به گوشت اضافه کرده و بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد. لپه رانیز جداگانه با آب و کمی نمک پخته و سپس همراه گوشت پخته آن را چرخ کنید. تخم‌مرغ، آرد نخودچی و نمک و فلفل را به مخلوط گوشت و لپه افزوده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس کمی از مایه را به شکل شامی در آورده و با انگشت وسط آن را حفره کوچکی ایجاد کنید، شامی‌ها را در روغن داغ سرخ کرده و در ظرف بچینید. این افطاری را در کنار سبزی، برنج و یا نان می‌توان سرو کرد.