چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
شامی
این غذا هنگام افطار سفرههای اهالی استان قزوین را زینت میدهد.
مواد لازم
۳۰۰ گرم گوشت قیمهای
۳۰۰ گرم لپه
یک عدد پیاز
یک تا دو عدد تخممرغ
یک فنجان آردنخودچی
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم روغن
طرز تهیه
کمی روغن در قابلمه ریخته و پیاز را به صورت خلالی در آن خرد کنید. پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود و سپس گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. دو لیوان آب به گوشت اضافه کرده و بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد. لپه رانیز جداگانه با آب و کمی نمک پخته و سپس همراه گوشت پخته آن را چرخ کنید. تخممرغ، آرد نخودچی و نمک و فلفل را به مخلوط گوشت و لپه افزوده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس کمی از مایه را به شکل شامی در آورده و با انگشت وسط آن را حفره کوچکی ایجاد کنید، شامیها را در روغن داغ سرخ کرده و در ظرف بچینید. این افطاری را در کنار سبزی، برنج و یا نان میتوان سرو کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست