جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
خوراک اسفناج و گلابی
مواد لازم برای سه نفر
یک عدد گلابی
هشت برگ کوچک اسفناج
صد گرم گوجه گیلاسی
چهار عدد پیازچه
نصف خیار
۵۰ گرم تربچه
مواد لازم برای سس
آب یک عدد لیموترش
سه قاشق مرباخوری شیر
دو قاشق مرباخوری سس خردل
چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
نصف قاشق مرباخوری سرکه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
گلابی را پوست گرفته و برش ـ برش کنید. تربچه ها را به حلقه های نازک تقسیم کنید، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و پیازچه ها را لایه ـ لایه برش دهید. خیار را پوست گرفته و حلقه ـ حلقه کنید. برگ های اسفناج را بشویید. تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش را با روغن زیتون و شیر بخوبی هم بزنید. سپس سرکه و سس خردل را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنقدر با نوک چنگال بزنید تا یکدست شود. قبل از سرو کردن عصرانه، سس را روی آن بریزید.
مریم سعادتی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه قتل
خودرو چین قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت دلار مسکن ایران خودرو بانک مرکزی دلار تعطیلی شنبه
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب تلویزیون سریال فردوسی سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ترکیه یمن لبنان حزب الله لبنان
فوتبال استقلال تراکتور پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل اینترنت سونی سرعت اینترنت عیسی زارع پور ایرانسل
بارداری کاهش وزن چای دیابت پوکی استخوان سرماخوردگی