سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی


استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی

نکات مهم در مورد پیمانه های شیرینی پزی که از آنها دراین بخش استفاده می شود:
در تهیه شیرینی و کیک هائی که ارایه می شود از نوع پیمانه ها استفاده شده است:
پیمانه یک، یک دوم، یک سوم …

نکات مهم در مورد پیمانه های شیرینی پزی که از آنها دراین بخش استفاده می شود:

در تهیه شیرینی و کیک هائی که ارایه می شود از نوع پیمانه ها استفاده شده است:

پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه ۱ یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:

مواد وزن به گرم

۱ پیمانه آرد:

۱۰۰ گرم

۱ پیمانه پودر قند:

۱۲۵ گرم

۱ پیمانه شکر :

۱۵۰ گرم

۱ پیمانه روغن(جامد یا مایع):

۱۵۰ گرم

پیمانه هارا همیشه با قاشق پرکنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.

هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.

اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی ۶۰-۵۰ گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.

اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.