شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
پای براونی گردو
مواد لازم :
- کره یا مارگارین: یکدوم فنجان
- تخممرغ زدهشده: ۳ عدد
- شکلات خردشده: ۹۰ گرم
- شکر: یکویکدوم فنجان
- خمیر یکلایه پای: به میزان لازم
- آرد سفید: یکدوم فنجان
- وانیل: به میزان لازم
- گردو خردشده: یک فنجان
- سس شکلات داغ: یک دستور
روش تهیه :
شکلات و کره را روی حرارت کممرتب به هم بزنید تا آب شوند. ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کنید. خمیر را در ظرف پای به قطر ۲۲/۵ سانت پهن کنید، اضافههای خمیر را ببرید و لبههای خمیر را به صورت دالبری در آورید. تخممرغ، شکر، وانیل و آرد را مخلوط کنید و شکلات و گردو اضافه کنید. مواد را روی خمیر بریزید و ۵۰ تا ۵۵ دقیقه در فر بگذارید تا وقتی که کاردی را در پای فرو میبرید تمیز خارج شود. پای را از فر بیرون آورید و روی الک سیمی خنک کنید. میتوانید با سس شکلات داغ یا میوه تازه سرو کنید.
مجله زندگی ایده آل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست