سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا
ترشی خرمالو
مواد مواد لازم:
خرمالو یک کیلوگرم
هلو یک کیلوگرم
پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید ۳تا۴ لیوان
طرز تهیه:
خرمالو را شسته، پوست کنده و آن را با یک لیوان سر پر سرکه سفید در قابلمه میریزیم تا چند دقیقه بجوشد. سپس خرمالو را به شکل پوره له و نرم میکنیم. برای این کار میتوان خرمالو را در مخلوطکن ریخته (با دور کند)، از صافی رد کرده یا آن را با رنده، له و نرم نمود.(دقت شود که اگر خرمالو هسته داشت، حتما آن را جدا کنیم.) هلو را نیز شسته و هسته آن را جدا میکنیم. سپس آن را مانند خرمالو در سرکه حرارت داده و پوره میکنیم. پوره هلو و خرمالو را با هم مخلوط کرده، فلفل، ادویه دلخواه و کمی سرکه را به آن اضافه میکنیم. این مواد را خوب هم زده و در شیشه ریخته و در آن را میبندیم. ترشی خرمالو معمولا باید کمی غلیظ باشد (مانند ماست) اما اگر بیش از حد سفت شد، کمیسرکه به آن اضافه میکنیم.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران چین دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس انتخابات
تهران آتش سوزی پلیس قتل هواشناسی قوه قضاییه سیاست شهرداری تهران اربعین سازمان هواشناسی پشه آئدس وزارت بهداشت
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد محرم ماه محرم سینمای ایران فضای مجازی دفاع مقدس سینما تلویزیون بازیگر عاشورا کربلا تئاتر
دانشگاه فناوری شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن کامالا هریس دونالد ترامپ غزه اسرائیل یمن آمریکا فلسطین روسیه ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
همستر کامبت سامسونگ بیماری گوگل فیلترینگ ایلان ماسک سرعت اینترنت مایکروسافت تلفن همراه تلگرام
رژیم غذایی فشار خون سرطان دیابت ویتامین بارداری افسردگی استرس سازمان نظام پزشکی