دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
لقمه تست و پنیر

مواد لازم:
پودر قند:
یک چهارم لیوان
پنیر خامه ای:
یک لیوان
تخم مرغ:
۲عدد
شیر:
نصف لیوان
نان تست:
۱۲ برش
طرز تهیه:
پودر قند را با پنیر خامه ای مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ۲ عدد تخم مرغ را با نصف لیوان شیر هم بزنید. کناره های نان تست را ببرید و با استفاده از وردنه نان ها را بازکنید و روی هر تکه نان یک قاشق غذاخوری مخلوط پنیر بریزید و تا بزنید. لبه های نان را کمی به هم فشار دهید. در تابه ای، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون داغ کنید و نان های پرشده را در مایه تخم مرغ بغلتانید و سرخ کنید. نان ها را به مدت ۳ دقیقه بپزید تا پف کند و رنگ آن طلایی شود. سپس روی نان تست آماده کمی پودر قند بپاشید و سرو کنید.

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست