سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کوکی کدوحلوایی


کوکی کدوحلوایی

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید.

تعداد: ۶۰ عدد

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۰ دقیقه

• مواد لازم

۲ پیمانه کره آب شده

دو پیمانه شکر

دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین

یک قاشق چایخوری نمک

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق چایخوری پودر جوزهندی

دو عدد تخم مرغ

دو قاشق چاخوری وانیل

۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی

۴ پیمانه آرد کامل

نصف پیمانه کره

نصف پیمانه شکر قهوه ای

¼ پیمانه شیر

یک قاشق چایخوری وانیل

۲ ¾ پیمانه پودر قند

پودر دارچین

• طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوزهندی را مخلوط کنید. آنها را خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها و دو قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.

۲. پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. پس از اینکه موا یکدست شدند، به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی بزنید و سپس با کمک قاشق چوبی آنها را با هم مخلوط کنید.

۳. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر با فاصله روی سینی فر بریزید. آنها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

۴. در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکرها حل شوند. آنها را درون کاسه کوچکی بریزید. شیر و یک قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این خامه را روی کوکی ها قرار دهید و در صورت تمایل، روی آنها پودر دارچین بپاشید.