سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

کلوچه کره‌ای


کلوچه کره‌ای

● مواد لازم برای درست کردن ۱۶عدد:
▪ آرد: یک و یک چهارم پیمانه
▪ شکر: ۳قاشق غذاخوری
▪ کره: ۱۱۳ گرم

● طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس …

مواد لازم برای درست کردن ۱۶عدد:

آرد:

یک و یک چهارم پیمانه

شکر:

۳قاشق غذاخوری

کره:

۱۱۳ گرم

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه کنید و مواد را به شکل خمیر دربیاورید.

خمیر را روی سطحی پاشیده شده با کمی آرد با وردنه باز کنید و با استفاده از قالب های دلخواه، خمیر را برش بزنید.

خمیر برش زده را در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا قسمت پایین آن کمی طلایی شود.

کلوچه های پخته شده را روی سینی پنجره ای بچینید و بگذارید خنک شود.

در صورت شل بودن خمیر، برای مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

می توانید مغز، چیپس های شکلاتی، پوست پرتقال و ... را نیز به آن اضافه کنید.