سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا
کلوچه کرهای

مواد لازم برای درست کردن ۱۶عدد:
آرد:
یک و یک چهارم پیمانه
شکر:
۳قاشق غذاخوری
کره:
۱۱۳ گرم
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه کنید و مواد را به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر را روی سطحی پاشیده شده با کمی آرد با وردنه باز کنید و با استفاده از قالب های دلخواه، خمیر را برش بزنید.
خمیر برش زده را در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا قسمت پایین آن کمی طلایی شود.
کلوچه های پخته شده را روی سینی پنجره ای بچینید و بگذارید خنک شود.
در صورت شل بودن خمیر، برای مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
می توانید مغز، چیپس های شکلاتی، پوست پرتقال و ... را نیز به آن اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست