شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

آبگوشت کرمانی


آبگوشت کرمانی

● مواد لازم:
▪ گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
▪ نخود: ۵۰ گرم
▪ لوبیا قرمز: ۵۰ گرم
▪ آب غوره: قدری
▪ چغندر: ۱ عدد
▪ آلو قیسی: قدری
▪ برگه زرد آلو: قدری
▪ آلو بخارا: قدری
▪ گوجه برقانی: قدری
▪ طرز تهیه:
ابتدا …

مواد لازم:

گوشت گوسفند:

۵۰۰ گرم

نخود:

۵۰ گرم

لوبیا قرمز:

۵۰ گرم

آب غوره:

قدری

چغندر:

۱ عدد

آلو قیسی:

قدری

برگه زرد آلو:

قدری

آلو بخارا:

قدری

گوجه برقانی:

قدری

طرز تهیه:

ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید. سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آن را با ۲۰۰ گرم قیسی، برگه هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد. پس از پخته شدن اگر مزه اش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید.