چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
اسیدی شدن خون
هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و ساز و دفع مواد بیشتر است و خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد. بنابراین مصرف موادی که به خون حالت قلیایی دهد مانند آب، میوه های طبیعی (به جز آلو، گوجه فرنگی و زردآلو) در ماه رمضان مفید است.
آب میوه های مصنوعی در واقع نوعی نوشابه است که سودازاست و به علت محتوای زیاد شکر، چاق کننده است و مصرف آن توصیه نمی شود. مصرف موادقندی طبیعی مانند خرما و شربت های طبیعی به همراه گلاب و ... برای جلوگیری از افت قندخون بعد از افطار مفید است. استفاده از غذاهای ملین مانند حلیم و آش که حاوی نخود است و مصرف ترکیبی از آن که هوموس نام دارد و در نواحی مدیترانه متداول است، نیز مفید است. استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو و کتلت کمتر توصیه می شود مگر این که با سبزی خوردن و لیمو مصرف شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
شهرداری تهران تهران سلامت بارش باران قتل پلیس حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضاپیما ماهواره
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون