جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پن‌کیک با روغن کانولا


پن‌کیک با روغن کانولا

پن‌کیک غذای لذیذی است که می‌توانید صبح‌ها به جای نان و کره مربا آن را میل کنید یا عصرها که دور هم جمع شده‌اید به عنوان عصرانه‌ای لذیذ از خوردن آن لذت ببرید.
برای پخت پن‌کیک روش‌های …

پن‌کیک غذای لذیذی است که می‌توانید صبح‌ها به جای نان و کره مربا آن را میل کنید یا عصرها که دور هم جمع شده‌اید به عنوان عصرانه‌ای لذیذ از خوردن آن لذت ببرید.

برای پخت پن‌کیک روش‌های زیادی وجود دارد. روشی که می‌خوانید بسیار ساده است اما با یکی دو افزودنی طعم آن متفاوت می‌شود.

برای آماده شدن مواد اولیه آن باید ۱۰ دقیقه زمان صرف کنید. پختش هم حدود ۲۰ دقیقه وقت لازم دارد.

مواد لازم:

تخم مرغ:

یک عدد (هم‌زده شده)

روغن کانولا:

۳۰ میلی‌گرم

باترمیلک:

۲۳۵ میلی‌گرم

جوش‌شیرین:

۵ گرم

نمک:

اندکی

آردگندم:

۷۰ گرم

طرز تهیه:

تخم‌مرغ، باترمیلک و روغن کانولا را در یک کاسه مخلوط کنید. جوش شیرین، نمک و آرد را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و خمیری یک دست درست شود.

ته یک ماهیتابه اندکی روغن بریزید و بگذارید روی شعله ملایم داغ شود. برای هر پن‌کیک به اندازه یک چهارم فنجان خمیر کافی است. خمیرها را یکی یکی در روغن سرخ کنید. دو طرف آن که به رنگ قهوه‌ای روشن در آمد پنکیک شما آماده است.



همچنین مشاهده کنید