جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان های پارمیزان و پیازچه


نان های پارمیزان و پیازچه

● مواد لازم:
▪ آرد یک لیوان
▪ پودر سیر یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
▪ آب سه چهارم لیوان
▪ کره ۱۱۵ گرم
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ پنیر پارمیزان یک چهارم لیوان
▪ پیازچه …

مواد لازم:

آرد یک لیوان

پودر سیر یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

آب سه چهارم لیوان

کره ۱۱۵ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

پنیر پارمیزان یک چهارم لیوان

پیازچه خرد شده (فقط قسمت سبز ) ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن و آماده کنید. سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید و کنار بگذارید. آرد، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آب و کره را به مدت ۳ تا۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و مخلوط آرد را به آب بیفزایید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا به شکل خمیر در آید. ظرف را از روی حرارت بردارید. پس از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و پس از افزودن هر یک تخم مرغ، مواد را هم بزنید تا خمیر نرم شود. در این مرحله پنیر و پیازچه را اضافه کنید. خمیر را هر بار با قاشق روی سینی بریزید تا مواد تمام شود. نان را به مدت نیم ساعت بپزید و گرم سرو کنید.