دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
نان های پارمیزان و پیازچه
مواد لازم:
آرد یک لیوان
پودر سیر یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
آب سه چهارم لیوان
کره ۱۱۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر پارمیزان یک چهارم لیوان
پیازچه خرد شده (فقط قسمت سبز ) ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن و آماده کنید. سینی را با کاغذ روغنی آماده کنید و کنار بگذارید. آرد، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آب و کره را به مدت ۳ تا۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و مخلوط آرد را به آب بیفزایید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا به شکل خمیر در آید. ظرف را از روی حرارت بردارید. پس از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و پس از افزودن هر یک تخم مرغ، مواد را هم بزنید تا خمیر نرم شود. در این مرحله پنیر و پیازچه را اضافه کنید. خمیر را هر بار با قاشق روی سینی بریزید تا مواد تمام شود. نان را به مدت نیم ساعت بپزید و گرم سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست