یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

دلمه لواش


دلمه لواش

● مواد لازم
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
نان لواش: به اندازه لازم
رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
پیاز درشت: ۲ عدد
روغن: ۲۵۰ گرم

● طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و آن را در روغن …

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

نان لواش: به اندازه لازم

رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

پیاز درشت: ۲ عدد

روغن: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده و آن را در روغن سرخ کرده گوشت چرخ کرده را هم قاطی اش کنید وقتی که سرخ شد، رب گوجه، فلفل، نمک و زعفران را هم به آن اضافه کرده قدری آب رویش بریزید و آنقدر بپزید تا آبش تمام شود. نان لواش را بصورت قطعات چار گوش بریده و مقداری از مایه فوق را وسط آن بریزید و به صورت دلمه در آورید و در کره سرخش کنید.