چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا
خورشت بادنجان
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت ماهیچه یا مغزران
۷ عدد بادنجان قلمی متوسط
۲ قاشق پیاز سرخ کرده
یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
دو قاشق آب لیمو یا ۵ عدد لیمو عمانی
نمک و فلفل و ادویه خورشتی به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت را میشوئیم و قطعه قطعه میکنیم سپس آنرا با پیاز و ۴ لیوان آب در دیگ ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا بپزد. بعد بدان نمک و فلفل و ادویه خورشتی اضافه کرده و رب را داخل گوشت میریزیم و کمی هم بدان آب لیمو میزنیم یا لیمو عمانی اضافه میکنیم. دقت کنید که وقتی گوشت پخته میشود باید حدود یک لیوان آب داشته باشد.
بادنجانها را پوست میکنیم و بدان کمی نمک زده و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. سپس بادنجانها را در گوشت میریزیم تا با آب گوشت چند قل بزند. دقت کنید که بادنجانها له نشوند. حال خورشت آماده است با پلو نوش جان نمائید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران عزاداری پزشکیان علی باقری حرم شاهچراغ دولت چهاردهم دولت ترور انتخابات رئیس جمهور دولت سیزدهم
هواشناسی قتل زمین لرزه زلزله تیراندازی شاهچراغ شهرداری تهران عزاداری محرم تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران
افغانستان قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان یارانه نقدی بازار خودرو قیمت دلار ترافیک ایران خودرو قیمت برق دلار
فضای مجازی الناز شاکردوست امام حسین لیلی رشیدی مهران غفوریان تلویزیون سریال مختارنامه دفاع مقدس مداحی سینمای ایران
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل فلسطین غزه ترامپ آمریکا جنگ غزه ترور ترامپ روسیه ایالات متحده آمریکا جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید علیرضا بیرانوند کیلیان امباپه یورو 2024 تیم ملی اسپانیا رامین رضاییان تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال
هوش مصنوعی خودروهای وارداتی همستر کامبت دیابت ناسا کد مورس شیائومی اپل
کاهش وزن رژیم غذایی ویتامین دی طول عمر