پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
تهچین اسفناج
مواد لازم:
روغن مایع ۳۰ گرم
پیاز:
یک عدد
ماهیچه بدون استخوان:
۵۰۰ گرم
زردچوبه:
یک قاشق چایخوری
آب:
یک لیتر
نمک:
یک قاشق چایخوری
آلو:
۲۵۰ گرم
▪ اسفناج: ۵/۱ کیلوگرم
زرده تخممرغ:
۴ عدد
ماست:
یکپیمانه
زعفران:
یک قاشق چایخوری
کره:
۱۵۰ گرم
برنج:
۳ پیمانه
ماست چکیده:
۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز ریزخردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس ماهیچه را همراه با زردچوبه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه تفت دهید. آب را اضافه کرده و ۹۰ دقیقه حرارت دهید. نمک را اضافه کرده و حرارت دادن را ادامه دهید تا آب گوشت به یک پیمانه برسد. آلوهای از پیش خیسشده را ۳۰ دقیقه حرارت دهید. اسفناج را به قطعات متوسط برش داده و در کمی روغن سرخ کنید سپس نمک را اضافه کنید. زرده تخممرغ، ماست، زعفران و آب گوشت را با هم مخلوط کرده و سپس کره آبشده را اضافه کنید. اسفناج و برنج آبکش شده را به مخلوط اضافه کنید و کمی به آرامی هم بزنید. نصف مخلوط را در ظرف اصلی بریزید، تکههای ماهیچه و آلوها را روی مخلوط گذاشته و سپس بقیه مخلوط را اضافه کنید. روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید. ظرف را در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۹۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخته شدن، ظرف را برگردانید و با ماست چکیده تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست