پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

ماکارونی با طعم جعفری


ماکارونی با طعم جعفری

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ نیم کیلوگرم ماکارونی
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ حدود ۱۱۵ گرم گوشت مرغ(به صورت مکعب کوچک و یا برش های نازک)
▪ چهار حبه سیر ریز خرد شده
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ …

مواد لازم برای ۶ نفر:

نیم کیلوگرم ماکارونی

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

حدود ۱۱۵ گرم گوشت مرغ(به صورت مکعب کوچک و یا برش های نازک)

چهار حبه سیر ریز خرد شده

دو عدد تخم مرغ

یک فنجان پنیر پارمیژان

نمک و فلفل

مقداری جعفری خرد شده

طرز تهیه:

سیر را کمی در روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.

ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک بپزید و از صافی رد کنید تا آب آن گرفته شود

سپس ماکارونی گرم را بلافاصله به گوشت اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید .

تخم مرغ ها را با پنیر مخلوط کنید و روی ماکارونی داغ بریزید و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ ها پخته شود.

در صورت تمایل می توانید کمی آب اسپاگتی را که کنار گذاشته بودید به مواد اضافه کنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و به هنگام سرو با کمی جعفری خرد شده و کمی پنیر پارمیژان تزئین کنید.