پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
نقش کلروفیل در مقابله با سرطان
کلروفیل یا سبزینه، نوعی ترکیب شیمیایی گیاهی است که باعث ایجاد رنگ سبز در گیاهان می شود و در فعالیت های حیاتی گیاهان نقش مهمی دارد. این سبزینه برای انسان نیز خواص متعددی دارد، از قلیایی کردن بدن گرفته تا پیشگیری از سرطان.
به نقل از سایت «MNN»، محققان آمریکایی دریافته اند، کلروفیل گیاهان سبز رنگ، تا حدودی از بدن در برابر مواد سرطان زای موجود در محیط محافظت می کند. کلروفیل به ماده سرطان زا در لوله گوارش می چسبد تا از بدن دفع شود. سبزینه با رشد سلول های سرطانی مقابله می کند و در بدن به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند.
کلروفیل به ماده سرطان زا، ماده سمی که هنگام پخت بیش از حد گوشت به وجود می آید، ماده سرطان زای موجود در هوا و ... می چسبد و از طریق مدفوع، آن را از بدن دفع می کند و در نتیجه مانع از بروز سرطان می شود. کلروفیل با محدود کردن متابولیسم مواد شیمیایی به نام پروکارسینوژن که به DNA آسیب می رساند، از آسیب دیدگی و رشد سلول های سرطانی پیشگیری می کند. اگر کلروفیل پس از مصرف مواد غذایی سرطان زا مصرف شود، تأثیرگذاری آن کمتر خواهد بود.
اما افزودن گیاهان حاوی کلروفیل به برنامه غذایی روزانه کمک زیادی به حفظ سلامت بدن می کند. آنتی اکسیدان کلروفیل می تواند خطر بروز برخی از انواع سرطان ها را کاهش دهد.
از طرفی کلروفیل به روند اکسیژن رسانی به بدن کمک می کند. اکسیژن به طور موثر به خون در انتقال تمامی مواد موردنیاز به بافت ها و سلول ها کمک می کند.
عملکرد های دیگر کلروفیل عبارت است از:
اکسیژن رسانی، تصفیه خون
تأثیر قوی سم زدایی دارد.
غنی از آنزیم است که روند بازسازی سلول ها را تسریع می کند.
سرشار از اسیدهای آمینه است.
سموم را از کبد خارج می کند و عملکرد کبد را بهبود می بخشد.
تنظیم کننده کلسیم است.
خاصیت ضدالتهابی دارد.
التیام دهنده زخم است.
بوی نامطبوع دهان و بدن را از بین می برد.
بافت های قلب را با آهن و منیزیم تغذیه می کند.
قاعدگی را تنظیم می کند.
سیستم عروقی را احیا می کند.
مینای دندان را بهبود می بخشد.
میزان تولید شیر را در دوره شیردهی زیاد می کند.
مشکلات قندخون را برطرف می کند.
با عفونت مقابله می کند.
رادیکال های آزاد را خنثی می کند.
کم خونی بر اثر کمبود پروتئین را برطرف می کند.
از بدن در برابر سرطان محافظت می کند.
ناراحتی پوستی را رفع می کند.
در تخلیه روده موثر است.
هرچه گیاه مصرفیشما سبزتر باشد، میزان کلروفیل آن نیز بیشتر است.
نویسنده: علیرضا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست