یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
جو كلسترول خون را كاهش میدهد
جو برای هزاران سال غذای اصلی بسیاری از مردم جهان بوده است. گلادیاتورهای رومی جو را به دلیل انرژیزایی زیاد مصرف میكردند.
تركیبات ضد سرطان:
جو دارای تركیبات شیمیایی و مهاركننده آنزیم و تجزیه كننده پروتئین است. این تركیب عوامل تولید سرطان در روده را متوقف كرده و از ایجاد تومورها جلوگیری میكند.
كنترل كننده كلسترول:
جو دارای تركیباتی است كه در وهله اول از تولید كلسترول LDL (چربی مضر) در كبد جلوگیری میكند.
این اقدام یعنی عدم تولید كلسترول LDL باعث میشود كه احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی كاهش یابد.
درمان یبوست:
جو در تنظیم و كاهش دردهای شكمی و درمان یبوست مؤثرست.
چه مقدار جو مصرف كنیم؟
بر اساس تحقیقات اگر فردی روزی ۳ بار جو مصرف كند، بعد از ۶ هفته ۱۵ درصد از كلسترول خونش كاهش پیدا میكند. جو را در طبخ غذا و یا نان جو استفاده كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست