چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
انجماد مواد غذائی حیوانی

اندامهای داخلی
مانند جگر، دل، قلوه، سیرابی، مغز و همچنین زبان و پاچه در ظروف مخصوص بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشند.
گوشت گاو
قطعات درشت پاک شده از چربیهای اضافی و زاید در بستهبندیهای مناسب خالی از هوا و سربسته به مدت ۱۰-۱۲ ماه قابل نگهداری میباشد.
گوشت گوساله
در قطعات ۵/۲ کیلوئی تمیز شده و خوب بستهبندی شده تا ۱۰-۱۲ماه سالم میماند.
گوشت فیله و راسته
تمیز شده بهصورت ورقه ورقه درآمده که ۲ سانتی متر ضخامت آنها باشد به مدت ۸-۱۰ ماه سالم میمانند جهت نچسبیدن قطعات به یکدیگر بهتر است در فاصله آنها ورقههای پیاتیلن یا آلومینیومی قرار داده شود.
گوشتهای چرخ کرده
در بستهبندیهای مناسب به مدت ۱-۲ ماه سالم میماند و کیفیت آنها تغییر نمیکند.
سوسیس
در بستهبندیهای تا یک کیلو بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
کالباس
بهصورت بریده شده در قسمتهای کوچک ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
اردک، بوقلمون و غاز
اندامهای داخلی آنها را خالی کرده سروپاها را جدا نموده بعد از قرار دادن بالها و پاها در روی تنه در بستهبندیهای خالی از هوا قرار داده میشوند و سربستهبندی بهخوبی مسدود میشود تا از نفوذ بخار آب و هوای خارج مصون باشد سپس در فریزر قرار داده میشوند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت خوب ۴-۶ ماه برای اردک ۱۰-۱۲ ماه برای بوقلمون، ۴،۳ ماه برای غاز میباشد.
مرغ
بعد از قطع کردن سر و گردن و پاها و خارج نمودن اندامهای داخلی در بستهبندیهای مناسب قرار داده شده بعد از خارج نمودن هوای داخل بستهبندی سر آن را محکم بسته و در فریزر قرار میدهند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت ۱۲ ماه میباشد. برای آب کردن مرغهای یخزده در هوای اطلاق ۸ ساعت خارج از بستهبندی قرار میدهند یا در داخل یخچال مرغ یخزده از لفاف خارج شده را بین ۱۰-۱۲ ساعت قرار میدهند.
دل و جگر و سنگدان مرغ
بعد از شسته شدن در آب سرد و تمیز نمودن آنها در بستهبندیهای مناسب تا ۳ ماه قابل نگهداری میباشند.
ماهی سفید
ماهی سفید سالم و تمیز شده در بستهبندیهای مناسب به مدت ۶-۹ ماه قابل نگهداری میباشد.
ماهی قزلآلا
ماهیهای پرچرب مدت کوتاهتری قابل نگهداری میباشند و حد متوسط حفظ کیفیت و سالمی آن ۴-۶ ماه میباشد.
ماهیها را میتوان درسته یا بهصورت آماده بستهبندی و منجمد نمود و بستهبندی قطعات آماده شده ماهیها بایستی بین قطعات کاغذ روغنی قرار داده شود تا بههم نچسبند بستهبندی ماهیهای آماده شده باید طوری انجام گیرد که هیچگونه هوائی به داخل آن نفوذ ننمایند و هیچ بوئی از داخل بستهبندی به خارج راه پیدا ننماید بستهبندیهای آماده شده بایستی کاملاً از هوا خالی و سر آنها با گیرههای مخصوص بهخوبی محکم گردد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست