جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
سالاد باقلا
مواد لازم برای ۴ تا ۶نفر:
باقلای متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم
روغن زیتون - ۴قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد
سیر رنده شده - ۴ حبه
پنیر فتای خرد شده - ۱۱۵گرم
شوید تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری
زیتون - یک پیمانه
ادویه شامل (نمک و فلفل) - به مقدار لازم
طرز تهیه:
باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.
در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.
پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.
در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.
اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم نیکا شاکرمی دولت چین مجلس رهبر انقلاب بابک زنجانی شهید مطهری
ایران تهران هواشناسی یسنا سیل هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا ارز
عمو پورنگ موسیقی لیلا بلوکات سریال تلویزیون سینمای ایران عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا تبلیغات اپل اینستاگرام گوگل تلفن همراه عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب