پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

گوگل و آنچه شما خواسته اید


گوگل و آنچه شما خواسته اید

بخش فروگل در این بخش گوگل , شما می توانید کالای مورد نظر خود را برای خرید , در فروشگاه های مختلف اینترنت و با رقم های مختلف , پس از مقایسه , خریداری کنید سایت های خرید shop com & yahoo com از جمله پشتیبان های اصلی این بخش گوگل به شمار می آیند

۱ - بخش فروگل در این بخش گوگل ، شما می توانید کالای مورد نظر خود را برای خرید ، در فروشگاه های مختلف اینترنت و با رقم های مختلف ، پس از مقایسه ، خریداری کنید.سایت های خرید shop.com & yahoo.com از جمله پشتیبان های اصلی این بخش گوگل به شمار می آیند. البته باید بدانید که هر فروشگاهی در اینترنت بیش تر به گوگل پول بدهد ، فروشگاه وی در بالاترین بخش جست و جوی بخش فروگل می اید و در این زمینه گوگل به فکر کاربران و قدرت خرید انان نیست ! اگر احیانا نمی خواهید مستقیما وارد این شده و به جست و جوی کالا و مقایسه قیمت های فروشگاه های مختلف بپردازید ، مستقیما به نشانی : http://froogle.google.com/froogle?q="name" مراجعه کنید و به جای کلمه نام ، عنوان کالای خود را وارد کنید.فروگل پائین ترین قیمت تا بالاترین قیمت یک کالا را در فروشگاه های مختلفی که در فروگل ایندکس کرده است ، برای شما لیست می کند. ضمنا می توانید یک کالا را با رنج قیمتی مشخص در فروگل جست و جو کنید تا به نتیجه مورد نظر بیش تر نزدیک تر شوید. این امر در بخش Price Range فروگل در سمت چپ صفحه ارائه شده است .گوگل برای ارتقای اطلاعات خریداران خود ،اطلاعاتی در مورد merchants ها در نشانی : http://www.google.com/froogle/merchants ارائه کرده که دیدن اطلاعات این شرکت ها خالی از لطف نیست. همانند سایر بخش های گوگل ، لینکهای اسپانسری سمت راست صفحات گوگل نیز می تواند کمک های خوبی به شما در انتخاب بهتر اجناس خود در فروگل باشد.

۲- لینوکس در گوگل(رهیافت سیاسی گوگل ! )بالاخره گوگل همانطور که برای مایکروسافت و یاهو ارزش قائل است ، برای پیر عرصه سیستم عامل ، یعنی لینوکس نیز ارزش ویژه ای قائل شده است و بخش خاصی از جست و جوی خود را به لینوکس اختصاص داده است .این بخش که در نشانی : http://www.google.com/linuxقرار دارد ، اطلاعات زیادی در مورد کدهای لینوکس و فناوری های جدید ان در اختیار کاربران گوگل قرار می دهد. اگر کلمه ایران را در بخش لینوکس درج کنید ، در بین ۳۳ هزار صفحه وب ، سایت لینوکس ایران که در آدرس : www.linuxiran.org قرار دارد ، معرفی می شود که حجم اطلاعات خوبی در مورد لینوکس به فارسی و لاتین ارائه کرده است . توجه خاص گوگل به لینوکس ، بیش تر جنبه بازرگانی و توجه بالای گوگل به برنامه های open source دارد.

۳- پیکاسا (picasa)گوگل با خرید شرکت نرم افزاری پیکاسا ، رهیافت جدیدی را در زمینه طبقه بندی و جست و جوی تصاویر به صورت رایگان در اختیار کاربران خود قرار داده است . پیکاسا که در نشانی : www.picasa.com قرار دارد ، این امکان را به کاربران می دهد که بعد از دانلود نرم افزار رایگان مربوطه ، به ویرایش ، طبقه بندی ، به اشتراک گذاردن تصاویر خود با دوستان و مسائلی این چنینی بپردازید .نسخه دوم پیکاسا را می توانید از بخش دانلود گوگل : http://www.google.com/downloads دریافت کنید. البته برای کسب اطلاعات بیش تر در مورد این قابلیت جست و جو و تنظیم تصاویر که گوگل در اختیار کاربران قرار داده است می توانید به نشانی »: www.picasa.com/features مراجعه کنید . ناگفته نماند که نرم افزار چت تصویری رایگان پیکاسا در نشانی : http://www.hello.com قرار گرفته است که در نوع خود بسیار جالب است .

۴- لابراتوار های کوچک گوگللابراتوارهای گوگل را باید یکی از ممتاز ترین بخش های تحقیقاتی و تعاملی گوگل با کاربران ۷۰۰ میلیون نفری وب دانست. این بخش که در نشانی : http://labs.google.com ارائه شده است ، ایده های مختلف تحقیقاتی و کاری توسط مهندسان گوگل در بخش لابراتوارهای گوگل است که کاربران می توانند در زمینه توسعه و تکمیل این طرح ها با بخش فنی گوگل همکاری مستقیم داشته باشند.برای این کار به پست الکترونیکی : great-engineers@google.com درخواست خود را به همراه یک CV از خود ارسال کنید . رباتیک ، ریاضیات ، آموزش از راه دور ، پردازش اطلاعات ، دیتا بیس ، الگوریتم نویسی پیشرفته طراحی اینترفیس ، گرافیک وب و هوش مصنوعی از جمله برنامه های راهبردی گوگل است که در بخش لابراتوراهای آن اشاره شده است . بخش لابراتوار گوگل را باید دست کمک گوگل به سوی کاربران فنی وب دانست . کاربرانی که قصد بیزینس با گوگل میلیاردر را در سر می پرورانند و می خواهند در تاریخ توسعه گوگل ، نقش بازی کنند. لابراتوار نقشه ها و ویدئو گوگل که بعدا در مورد ان ها صحبت خواهیم کرد ، اخیرا به مراحل عرضه رسیده است که می توان از قابلیتهای ان استفاده کرد. از ۱۷ لابراتوار یا به قولی طرح تحقیقاتی عالی گوگل ، تا کنون حدود ۶ طرح تکمیل شده است که عبارتند از :

google news alerts

google groups ver ۲.۰

google desk bar

web alerts

search by location

googlr glossary