جمعه, ۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 24 May, 2024
نکاتی درباره سیب زمینی
جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی:
اگر میخواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترک نخورد، قبل از پختن قدری کره یا روغن روی سیب زمینی بمالید. با این کار نه تنها سیب زمینی ترک نمیخورد ، بلکه طعم بهتری هم پیدا می کند.
رفع پوسیدگی سیب زمینی:
اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز مییابند.
روش پخت سریع سیب زمینی:
برای این که سیب زمینیها سریعتر پخته شود، یک جسم نوک تیز داخل آن فرو کنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینیها را داخل آب جوش بپزید.
روش سرخ کردن سیب زمینی:
بهترین روش برای سرخ کردن سیب زمینی این است که ظرف گودی را انتخاب کرده تا نیمه آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینیهای خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینیها روی روغن قرار میگیرند. آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینیها را سرخ کنید. روغن باقی مانده از این کار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم میتوانید از آن استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت ابراهیم رئیسی مشهد حسین امیرعبداللهیان شهادت ایران رهبر انقلاب
هواشناسی تهران بازنشستگان بارش باران زلزله زمین سازمان هواشناسی سیل پلیس شهر تهران مترو شهرداری تهران
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت دلار یارانه تورم مسکن بازار خودرو ایران خودرو دلار قیمت مسکن
اصغر فرهادی سریال پایتخت خرمشهر تلویزیون سینما سوم خرداد موسیقی صدا و سیما
غزه روسیه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین چین جنگ غزه حماس ترکیه لبنان طالبان ولادیمیر پوتین
فوتبال استقلال پرسپولیس والیبال لیگ برتر جواد نکونام تیم ملی والیبال ایران باشگاه استقلال آتالانتا رئال مادرید باشگاه پرسپولیس ناصر حجازی
هوش مصنوعی شیائومی کهکشان مایکروسافت اپل سامسونگ
خواب زیبایی قلب آلزایمر استرس افسردگی