یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

فیله چینی


فیله چینی

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، خلالی‌شده
▪ فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی‌شده
▪ فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خلالی‌شده
▪ کدوسبز: ۲ عدد، خلالی‌شده
▪ آب قلم: …

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ بدون استخوان:

یک عدد، خلالی‌شده

فلفل دلمه‌ای سبز:

یک عدد، خلالی‌شده

فلفل دلمه‌ای قرمز:

یک عدد، خلالی‌شده

کدوسبز:

۲ عدد، خلالی‌شده

آب قلم:

یک‌دوم پیمانه

سویاسس:

۲ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت:

یک قاشق چای‌خوری

روغن:

۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه

روغن را در یک تابه روی حرارت زیاد داغ کرده و مرغ را در آن ۴-۵دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج کنید.

فلفل‌ها و کدو را داخل روغن ۴دقیقه تفت دهید تا نرم شود اما تردی خود را کاملا از دست ندهد.

شعله را اندکی کم کرده و مرغ را به تابه برگردانید. آب قلم را اضافه کرده و غذا را به جوش آورید. پس از ۱۰ دقیقه، نشاسته را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید تا غلیظ شود، پس از ۵‌دقیقه سویاسس را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. با نودل، برنج یا نان سرو کنید.

فوت آشپزی

اگر اهل تجربه چیزهای جدید هستید کدو را با خیار جایگزین کنید.

اضافه کردن مقداری میگو، پس از خارج کردن مرغ از تابه و سرخ کردن آن به مدت ۴ دقیقه غذا را متنوع‌تر می‌کند.