شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بامیه خانگی آسان و خوشمزه!


طرز تهیه بامیه خانگی آسان و خوشمزه!

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد، سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

مواد لازم جهت تهیه خمیر:

تخم مرغ : ۲ عدد

آرد سفید : ۸ قاشق غذا خوری

روغن جامد یا کره : ۲ قاشق غذاخوری

آب : ۱ لیوان

جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری

شربت : ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان لازم

طرز تهیه شربت :

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد، سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه خمیر بامیه :

آب را با روغن در قابلمه‌ای جوش آورده سپس آرد را کم‌کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را اضافه کنید تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .

خمیر را داخل قیف مخصوص بریزید و داخل روغن داغ بیندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت بیندازید و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه آن گرفته شود.