پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی بادامی
مواد لازم:
سه عدد سفیده تخم مرغ
۱۷۵ گرم پودر قند
۲۲۵ گرم بادام پرك یا خلال بادام
چند قطره اسانس بادام (در صورت تمایل)
۵۰ گرم شكلات ساده ذوب شده
سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی میزنیم تا سفت و سفید شوند سپس در حالی كه به هم زدن ادامه میدهیم پودر قند را به تدریج اضافه میكنیم تا مایه غلیظ و براق شود. بادام ها و اسانس بادام را اضافه كرده مخلوط میكنیم.توده های كوچكی از مایه را با قاشق بر روی سینی فر كه آن را با كاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم شیرینیها را به مدت ۳۵ دقیقه در فر می پزیم سپس از فر خارج كرده پس از سرد شدن از سینی جدا میكنیم، شكلات ذوب شده را در یك قیف خامه با سر گرد باریك ریخته و شیرینیها را با خطوط شكلاتی تزئین میكنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل سیل مشهد قوه قضاییه تهران هواشناسی قتل پلیس شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی
خودرو مالیات دلار قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو سایپا بورس طلا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی سحر دولتشاهی تلویزیون سینمای ایران شاهنامه سریال
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه چین اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی افغانستان
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور سرعت اینترنت تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل ناسا
دیابت خواب کاهش وزن چاقی زوال عقل کودک بارداری نمک