یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی بادامی
مواد لازم:
سه عدد سفیده تخم مرغ
۱۷۵ گرم پودر قند
۲۲۵ گرم بادام پرك یا خلال بادام
چند قطره اسانس بادام (در صورت تمایل)
۵۰ گرم شكلات ساده ذوب شده
سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی میزنیم تا سفت و سفید شوند سپس در حالی كه به هم زدن ادامه میدهیم پودر قند را به تدریج اضافه میكنیم تا مایه غلیظ و براق شود. بادام ها و اسانس بادام را اضافه كرده مخلوط میكنیم.توده های كوچكی از مایه را با قاشق بر روی سینی فر كه آن را با كاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم شیرینیها را به مدت ۳۵ دقیقه در فر می پزیم سپس از فر خارج كرده پس از سرد شدن از سینی جدا میكنیم، شكلات ذوب شده را در یك قیف خامه با سر گرد باریك ریخته و شیرینیها را با خطوط شكلاتی تزئین میكنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست