دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی کنگر | طرز تهیه کوکوی کنگر


مواد لازم برای کوکوی کنگر
 
500 گرم کنگر پاک کرده
4 عدد تخم مرغ
2 ق س زرشک
2 ق س گردو ی خرد شده
2 /1  ق م دارچین
1 ق س سبوس گندم
نمک به مقدار کافی
1 ق چ بیکینگ پودر
روغن به مقدار لازم
 

کوکوی کنگر | طرز تهیه کوکوی کنگر
 
 
طرز تهیه کوکوی کنگر
 
کنگر را درشت خرد کرده و در قابلمه ای ریخته با کمی آب بپزید یا میتوانید آنها را بخارپز کنید. بعد از پخت، کنگرها را در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آنها کاملا جدا شود. 
 
در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سبوس و زرشک و گردو را افزوده هم بزنید.
 
حالا ادویه ها و مواد پودری شامل دارچین، بیکینگ پودر و نمک را بیفزایید و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.
 
در تابه ای کمی روغن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید. کنگررا به مایه کوکو افزوده و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.
 
وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را در تابه ریخته و یکدست پهن کنید. در تابه را ببندید و صبر کنید تا یکطرف کوکو روی حرارت ملایم سرخ شود. 
 
بعد از حدود بسیت دقیقه، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. بعد در ظرف مورد نظر گذاشته و با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.
 
 
نکته
 
شما می توانید مایه این کوکو را مانند کتلت با قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی کنگر

کوکوی کنگر جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوکوی کنگر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کوکوی کنگر ، طرز تهیه کوکوی کنگر