چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
میگو با سس پرتقال
مواد لازم:
پرتقال:
یک عدد
سس سویا:
۲ قاشق چایخوری
عسل:
۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید:
۲ قاشق چایخوری
ادویه (زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زنجبیل، فلفل):
یک قاشق چایخوری
میگو:
۷۰۰ گرم
پیازچه برای تزئین:
به میزان دلخواه.
طرز تهیه:
با یک پوست کن یا چاقوی تیز پوست یک پرتقال را با دقت بگیرید؛ توجه کنید قسمت سفید پرتقال را جدا نکنید. سپس به صورت خلالهای باریک برش دهید و آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید و در یک قابلمه آب در حال جوش به مدت ۲ دقیقه خلال پرتقال را بجوشانید و سپس با آب سرد آبکش کنید. در یک ماهیتابه آب پرتقال و سرکه و عسل و سس سویا و ادویهها و خلال پرتقالها را به مدت دو تا سه دقیقه بجوشانید (با حرارت کم) سپس بگذارید خنک شود. میگوها را پس از خنک شدن به مدت یک ساعت داخل سس به دست آمده بگذارید تا مزهدار شود. روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و میگوها را پس از خارج کردن از سس سرخ و با پیازچه سرو کنید. برای پرهیز از سفت شدن میگوها باید آنها را سریع سرخ کرد و هنگامی که رنگشان سرخ شد و تاب برداشتند آنها را از روی حرارت بردارید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس چین دولت سیزدهم خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس دستگیری شورای شهر تهران سلامت
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو سایپا بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ رسانه موسیقی تئاتر فیلم دفاع مقدس کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر بایرن مونیخ فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا تسلا تبلیغات اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن طول عمر بارداری خواب سلامت روان آلزایمر