سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ اسفناج‌


مواد لازم:

عصاره‌ مرغ‌ گالینابلانكا:۳ عدد
آب‌:یك‌ و نیم‌ لیتر
ورمیشل‌ سوپ‌:۱۰۰ گرم‌
اسفناج‌ شسته‌، پاك‌ شده‌ و خردشده‌:۳۵۰ گرم‌
زرده‌ تخم‌ مرغ‌ زده‌ شد:۲ عدد
فلفل‌:به‌ مقدار …

مواد لازم:

عصاره‌ مرغ‌ گالینابلانكا:۳ عدد

آب‌:یك‌ و نیم‌ لیتر

ورمیشل‌ سوپ‌:۱۰۰ گرم‌

اسفناج‌ شسته‌، پاك‌ شده‌ و خردشده‌:۳۵۰ گرم‌

زرده‌ تخم‌ مرغ‌ زده‌ شد:۲ عدد

فلفل‌:به‌ مقدار لازم‌

دستور تهیه:

ابتدا در یك‌ قابلمه‌ بزرگ‌ آب‌ را جوش‌ آورده‌ و عصاره‌های‌ مرغ‌ را در آن‌ حل‌ می‌كنیم‌، سپس‌ اسفناج‌ و ورمیشل‌ را افزوده‌ و به‌ مدت‌ ده‌ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا جوش‌ آید.آن‌گاه‌ زیر سوپ‌ را خاموش‌ كرده‌ و ظرف‌ را كنار می‌گذاریم‌ و ماهی‌تابه‌ تفلون‌ را كمی‌ چرب‌ كرده‌ و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را كف‌ آن‌ پخش‌ و حرارت‌ را ملایم‌ می‌كنیم‌ تا تخم‌ مرغ‌ ببندد.سپس‌ با قالب‌ دلخواه‌، آن‌ را قالب‌ زده‌ و سوپ‌ را در ظرف‌ كشیده‌ و سطح‌ آن‌ را با زرده‌های‌ تخم‌ مرغ‌ تزیین‌ كرده‌ و میل‌ می‌كنیم‌.