سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

برش پسته و زردآلو


برش پسته و زردآلو

یک قالب مربع به اندازه ۲۰×۲۳ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مواد لازم:

زردآلوی خشک: ۱۰۰ گرم

آب پرتقال: ۵قاشق غذاخوری

شکلات شیری: ۱۵۰گرم

شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم

کره: ۱۲۵ گرم

عسل: یک قاشق غذاخوری

پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق مرباخوری

بیسکویت یاخرده کیک: ۲۵۰ گرم

مغز پسته: ۱۰۰ گرم

پودر قند: به میزان کافی

یک قالب مربع به اندازه ۲۰×۲۳ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

زردآلوها را به تکه های کوچک (به اندازه یک سانتی متر) برش بزنید و در قابلمه ای با آب پرتقال روی حرارت کم بجوشانید تا آب میوه کاملاً جذب زردآلو شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

شکلات، کره و عسل را به صورت بن ماری ذوب کنید سپس پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.

کیک و پسته خرد شده و مخلوط شکلات و زردآلو را نیز به مواد اضافه و مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید. روی آن پودر قند بپاشید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد سپس از یخچال دربیاورید و به اندازه دلخواه برش بزنید.