سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
برش پسته و زردآلو
مواد لازم:
زردآلوی خشک: ۱۰۰ گرم
آب پرتقال: ۵قاشق غذاخوری
شکلات شیری: ۱۵۰گرم
شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق مرباخوری
بیسکویت یاخرده کیک: ۲۵۰ گرم
مغز پسته: ۱۰۰ گرم
پودر قند: به میزان کافی
یک قالب مربع به اندازه ۲۰×۲۳ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
زردآلوها را به تکه های کوچک (به اندازه یک سانتی متر) برش بزنید و در قابلمه ای با آب پرتقال روی حرارت کم بجوشانید تا آب میوه کاملاً جذب زردآلو شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
شکلات، کره و عسل را به صورت بن ماری ذوب کنید سپس پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
کیک و پسته خرد شده و مخلوط شکلات و زردآلو را نیز به مواد اضافه و مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید. روی آن پودر قند بپاشید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد سپس از یخچال دربیاورید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان