دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

متبل با بادمجان


متبل با بادمجان

● مواد لازم:
▪ بادنجان: ۱ کیلو
▪ کشک: ۱لیوان
▪ ارده: ۶ قاشق غذاخوری
▪ آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر: ۴ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا بادمجان‌ها را خوب …

مواد لازم:

بادنجان:

۱ کیلو

کشک:

۱لیوان

ارده:

۶ قاشق غذاخوری

آبلیمو:

۵ قاشق غذاخوری

پودر سیر:

۴ قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم سپس به مدت ۱ ساعت و نیم در فر می‌‌‌گذاریم تا خوب پخته شود. بعد آنها را از فر خارج می‌کنیم و پوست کنده و در ظرفی با گوشتکوب له می‌کنیم. کشک و ارده و آبلیمو و پودر سیر و روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با گوشتکوب می‌کوبیم تا با هم مخلوط شوند. سپس آن را در ظرف می‌ریزیم و روی آن را با روغن زیتون صاف می‌کنیم و با زیتون تزئین می‌کنیم.