دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

خورشت قیمه


خورشت قیمه

● مواد لازم :
▪ گوشت مغز ران گوسفند
▪ لپه
▪ سیب زمینی
▪ زعفران سائیده شده
▪ ادویه
▪ لیمو عمانی
▪ رب گوجه فرنگی
▪ پیاز
▪ روغن
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه:
ـ لپه را از شب قبل شسته و خیس نمائید. …

مواد لازم :

گوشت مغز ران گوسفند

لپه

سیب زمینی

زعفران سائیده شده

ادویه

لیمو عمانی

رب گوجه فرنگی

پیاز

روغن

نمک و فلفل

طرز تهیه:

ـ لپه را از شب قبل شسته و خیس نمائید.

ـ گوشت را به قطعات ریز خرد کنید.

ـ لپه را در آبکش ریخته و روی آن آب بگیرید و بگذارید کاملا آب آن برود.

ـ لپه را با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

ـ پیاز را خلال ریز کرده و در روغن تفت دهید تا طلائی شود.

ـ گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه نمائید وتفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.

ـ لپه را به گوشت اضافه نمائید.

ـ روی خورشت به مقدار لازم آب بریزد.

ـ لیمو عمانی را سوراخ کنید و در خورشت بیندازید.

ـ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و به خورشت اضافه نمائید تا اینکه خورشت شما خوش رنگ شود.

ـ نمک و ادویه و زعفران را به خورشت اضافه کنید حرارت را ملایم کنید.

ـ سیب زمینی را خلال نازک کرده و در روغن سرخ کنید.

ـ زمانی که خورشت جا افتاد می توانید مقداری از سیب زمینی سرخ شده را در خورشت ریخته و یک جوش بزند.