جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

شکر زدن


شکر زدن

محلول شکر اگر به‌صورت رقیق تهیه گردیده باشد از محیط‌های مناسب رشد میکروارگانیسم‌ها می‌باشد ولی به‌صورت محلول غلیظ از عوامل نابودکننده باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌ها می‌تواند …

محلول شکر اگر به‌صورت رقیق تهیه گردیده باشد از محیط‌های مناسب رشد میکروارگانیسم‌ها می‌باشد ولی به‌صورت محلول غلیظ از عوامل نابودکننده باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌ها می‌تواند باشد.

لذا با استفاده از محلول غلیظ شکر می‌توان انواع و اقسام میوه‌جات را به‌صورت مربا با آب آنها را به‌صورت شربت برای مدتی طولانی نگهداری نمود.