دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

ضد عفونی و تمیز کردن تخم مرغهای جوجه کشی


ضد عفونی و تمیز کردن تخم مرغهای جوجه کشی

میکروارگانیسم هایی که در آلودگی تخم مرغ دخالت دارند هم در داخل اندام تولید مثل و هم در بیرون آن قادر به آلوده کردن تخم مرغ می باشد

میکروارگانیسم هایی که در آلودگی تخم مرغ دخالت دارند هم در داخل اندام تولید مثل و هم در بیرون آن قادر به آلوده کردن تخم مرغ می باشد. آلودگیهای داخلی تخم مرغها معمولاً توسط گروه سالمونالاها، مایکوپلاسماها و برخی از ویروسها صورت می گیرد که این آلودگیهای داخلی معمولاً در تخمدان و ضمائم آن صورت می گیرد.

آلودگیهایی که از راه تخم مرغ قابل انتقالند با واکسیناسیون ، حذف مرغهای آلوده ( که نتیجه آزمایش خون آنها مثبت است) و غوطه ور نمودن تخم مرغهای گله های درگیر با مایکوپلاسما درانتی بیوتیک ، قابل کنترل می باشد. آلودگیهای خارجی تخم مرغها پس از تخم گذاری صورت می گیرد. هنگامی که تخم گذاشته می شود گرم و مرطوب بوده و بسرعت دمای خود را از دست می دهد. نفوذ باکتریها از طریق پوسته در همین زمان صورت می گیرد. شرایط داخلی تخم مرغ، محلی که تخم در آن گذاشته می شود ، تعداد دوتیپ های خاصی از باکتریهایی که روی تخم مرغ موجودند و اینکه آیا آنها قادرند از طریق پوسته به داخل تخم مرغ نفوذ نمایند یا نه، همه از مواردی اند که می توانند برنفوذ عوامل باکتریایی به داخل تخم مرغ مؤثر باشد. تعداد باکتریهای روی تخم مرغ تا حد زیادی وابستگی به شرایط و وضعیت فارم دارد.

عنوان فایل
ضد عفونی و تمیز کردن تخم مرغهای جوجه کشی application/pdf
zede ofoni kardan.pdf
69 KB
دانلود