چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
مواد لازم
کره:
۵۰ گرم
سیب زمینی خرد شده:
۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده:
یک عدد کوچک
قسمت سفید تره فرنگی خرد شده:
۴۰۰ گرم
آب مرغ:
۶ لیوان
خامه:
دو سوم لیوان
شیر:
نصف لیوان
نمک و فلفل:
به میزان لازم.
طرز تهیه
سیب زمینی ، پیاز و تره را در کره تفت دهید، نمک و فلفل اضافه کنید و پس از قرار دادن یک کاغذ روغنی روی سبزی ها در قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت کم، سبزی ها پخته و نرم شوند. در قابلمه را باز کنید و کاغذ روغنی را بردارید. ۶ لیوان آب مرغ به سبزی ها اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بپزد. پخت زیاد، باعث از بین رفتن طعم سوپ خواهد شد. سوپ را در مخلوط کن به حالت پوره در بیاورید و به ظرف برگردانید.سوپ را بجوشانید و پس از خاموش کردن شیر و خامه به آن اضافه کنید. به هنگام سرو، سوپ را با کمی خامه و پیازچه تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست