چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی


سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

● مواد لازم
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ سیب زمینی خرد شده: ۴۰۰ گرم
▪ پیاز خرد شده: یک عدد کوچک
▪ قسمت سفید تره فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم
▪ آب مرغ: ۶ لیوان
▪ خامه: دو سوم لیوان
▪ شیر: نصف لیوان
▪ نمک و فلفل: …

مواد لازم

کره:

۵۰ گرم

سیب زمینی خرد شده:

۴۰۰ گرم

پیاز خرد شده:

یک عدد کوچک

قسمت سفید تره فرنگی خرد شده:

۴۰۰ گرم

آب مرغ:

۶ لیوان

خامه:

دو سوم لیوان

شیر:

نصف لیوان

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

طرز تهیه

سیب زمینی ، پیاز و تره را در کره تفت دهید، نمک و فلفل اضافه کنید و پس از قرار دادن یک کاغذ روغنی روی سبزی ها در قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت کم، سبزی ها پخته و نرم شوند. در قابلمه را باز کنید و کاغذ روغنی را بردارید. ۶ لیوان آب مرغ به سبزی ها اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بپزد. پخت زیاد، باعث از بین رفتن طعم سوپ خواهد شد. سوپ را در مخلوط کن به حالت پوره در بیاورید و به ظرف برگردانید.سوپ را بجوشانید و پس از خاموش کردن شیر و خامه به آن اضافه کنید. به هنگام سرو، سوپ را با کمی خامه و پیازچه تزیین کنید.