یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

کیک شکلاتی وینچنزو


کیک شکلاتی وینچنزو

● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ شکلات خالص: ۲۰۰ گرم
▪ کره: ۱۷۵ گرم
▪ شکر قهوه‌ای: ۱۲۰ گرم
▪ ورقه بادام: ۱۰۰ گرم
▪ پودرکاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک: به میزان کم
▪ تخم‌مرغ: ۴ عدد بزرگ
▪ آرد: ۱۵۰ …

مواد لازم برای ۸ نفر:

شکلات خالص:

۲۰۰ گرم

کره:

۱۷۵ گرم

شکر قهوه‌ای:

۱۲۰ گرم

ورقه بادام:

۱۰۰ گرم

پودرکاکائو:

۲ قاشق غذاخوری

نمک:

به میزان کم

تخم‌مرغ:

۴ عدد بزرگ

آرد:

۱۵۰ گرم

باسلق:

۱۰۰ گرم

خامه:

به میزان لازم

بکینگ‌پودر:

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

برای پخت کیک فر را داغ کرده و در درجه حرارت ۱۶۰درجه سانتی‌گراد یا ۳۲۰‌درجه فارنهایت قرار دهید. شکلات‌ها را از وسط به دو نیم کرده و داخل مخلوط‌کن بریزید، بعد کره را به همراه شکر و ورقه‌های بادام به آن اضافه کرده و بعد مخلوط کنید، بعد از مدتی در مخلوط‌کن را برداشته و پودرکاکائو را همراه با نمک اضافه کنید و تخم‌مرغ‌ها را درون آن بشکنید و بعد آرد را درون آن بریزید تا یک پودر کاکائویی غلیظ به دست آورید. می‌‌توانید از بکینگ‌پودر هم استفاده کنید. پس از مخلوط کامل مواد آن را درون یک سینی فر بریزید و بعد باسلق را درون مایه بیندازید. پس از اتمام کار سینی را داخل فر قرار دهید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت کیک کافی است؛ می‌توانید برای این‌که از پخت کیک مطمئن شوید روی کیک را چنگال بزنید.

برای سرو

کیک را با چاقو برش زده و درون هرظرف بریزید و روی آن را با خامه تزئین کرده و کنار قهوه یا چای سرو کنید.

پیشنهاد

این یک دسر شکلاتی است که بسیار ساده پخته می‌شود و بسیار هم خوشمزه است. می‌توانید در روند پخت آن از میوه هم استفاده کنید یا از آجیل تا خوشمزه‌تر شود.