پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

آلو جذب قند اضافه را به تاخیر می اندازد


آلو جذب قند اضافه را به تاخیر می اندازد

آلو اغلب در کشورهای اروپایی کشت می شود و در تمام فصول سال قابل دسترس است.

آلو اغلب در کشورهای اروپایی کشت می شود و در تمام فصول سال قابل دسترس است. آلو غنی از ماده مغذی ، ویتامین و مواد معدنی و سرشار از ویتامین های A،K، فیبر و پتاسیم است. در این مطلب به نقل از «MSN» به بررسی خواص آن می پردازیم:

با کاهش دادن کلسترول خون،احتمال بروز بیماری قلبی، سکته قلبی و... را کم می کند. امگا۳ و مواد مغذی دیگری که قلب به آن نیاز دارد، در این میوه خشک موجود است.

به جذب مواد معدنی مانند آهن کمک می کند.

سرشار از آنتی اکسیدان است در نتیجه از بدن در برابر رادیکال های آزاد یا سموم محافظت می کند. آلو حاوی ماده شیمیایی است که از لایه های چربی در اطراف سلول های مغز و... محافظت می کند. این لایه چربی که در اطراف سلول ها و بافت ها به عنوان محافظ عمل می کند، ممکن است در برابر رادیکال های ناخواسته و سموم آسیب ببیند. آلو سموم بدن را دفع می کند.

غنی از فیبر است، در نتیجه با دفع مواد غیرضروری که باعث افزایش وزن و نفخ معده می شود، وزن را پایین می آورد و گرسنگی را رفع می کند.