سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کیک پودینگ موکا


کیک پودینگ موکا

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم:

آرد: یک پیمانه

پودر کاکائو: یک پیمانه

بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری

شکر سفید: سه چهارم پیمانه

شیر پرچرب: یک پیمانه

شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه

کره بدون نمک آب شده و خنک شده: ۱۱۵گرم

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ بزرگ: یک عدد

وانیل: کمی

قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود. مایه را در قالب بریزید و صاف کنید. بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید. قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.

آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.