یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
کیک سیب و دارچین
مواد لازم:
آرد: ۲ پیمانه
روغن: نصف پیمانه
ماست: یک پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
دارچین: یک قاشق غذاخوری
سیب: ۳عدد
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در قالب مناسب، کاغذ روغنی بگذارید.
در ظرف مناسب شکر، روغن و کره را بریزید و با همزن، هم بزنید.
یک عدد تخم مرغ را در ظرف مناسب بشکنید، سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه ۲عدد تخم مرغ دیگر را اضافه کنید.
ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط شکر، روغن و کره را بیفزایید.
آرد و بکینگ پودر را الک و در ۳مرحله به مایه اضافه کنید.
سیب را از قبل پوست کنید و به صورت ورقه های نازک برش بزنید.
برش های سیب را با دارچین مخلوط کنید و در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.
در قالبی که از قبل روی آن کاغذ روغنی گذاشته اید، مایه را اضافه کنید و روی آن را با برش های سیب و کمی دارچین تزئین کنید.
قالب را در فر بگذارید و تا حدود ۴۵دقیقه تا زمانی که روی آن طلایی شود، پخت را ادامه دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست