سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

کیک سیب و دارچین


کیک سیب و دارچین

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در قالب مناسب، کاغذ روغنی بگذارید.

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه

روغن: نصف پیمانه

ماست: یک پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای خوری

دارچین: یک قاشق غذاخوری

سیب: ۳عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و در قالب مناسب، کاغذ روغنی بگذارید.

در ظرف مناسب شکر، روغن و کره را بریزید و با همزن، هم بزنید.

یک عدد تخم مرغ را در ظرف مناسب بشکنید، سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه ۲عدد تخم مرغ دیگر را اضافه کنید.

ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید. مخلوط شکر، روغن و کره را بیفزایید.

آرد و بکینگ پودر را الک و در ۳مرحله به مایه اضافه کنید.

سیب را از قبل پوست کنید و به صورت ورقه های نازک برش بزنید.

برش های سیب را با دارچین مخلوط کنید و در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.

در قالبی که از قبل روی آن کاغذ روغنی گذاشته اید، مایه را اضافه کنید و روی آن را با برش های سیب و کمی دارچین تزئین کنید.

قالب را در فر بگذارید و تا حدود ۴۵دقیقه تا زمانی که روی آن طلایی شود، پخت را ادامه دهید.