دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

ماهی برگر با نان تست


ماهی برگر با نان تست

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ پیاز خرد شده: یک پیمانه
▪ ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
▪ نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
▪ فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
▪ فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شده
▪ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

پیاز خرد شده:

یک پیمانه

ریحان خرد شده تازه:

یک چهارم پیمانه

نمک:

یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل سیاه:

یک چهارم قاشق چای خوری

فیله ماهی:

نیم کیلو، چرخ شده

سس فلفل تند:

یک قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ بزرگ:

۱ عدد

اسپری روغن

نان تست:

۸ برش

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.

در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم مرغ خوب با هم مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید. (مراقب جیوه در ماهی ها باشید) مخلوط را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی متر درآورید.

تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید. با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن ها را درون تابه به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که خوب سرخ شوند سرخ کنید. ماهی های برگر شده داغ را درون نان های تست قرار داده و میل کنید. نکته:شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.