پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ موز


پودینگ موز

● مواد لازم:
۱) سه و نیم پیمانه شیر
۲) یک سوم پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذاخوری شکر
۳ ) یک چهارم پیمانه آرد ذرت
۴) یک هشتم قاشق چای خوری نمک
۵ ) ۲ عدد تخم مرغ درشت
۶) کمتر از یک قاشق چای خوری …

مواد لازم:

۱) سه و نیم پیمانه شیر

۲) یک سوم پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذاخوری شکر

۳ ) یک چهارم پیمانه آرد ذرت

۴) یک هشتم قاشق چای خوری نمک

۵ ) ۲ عدد تخم مرغ درشت

۶) کمتر از یک قاشق چای خوری وانیل

۷ ) یک قاشق غذاخوری کره

۸ ) ۶ موز سالم و رسیده

۹ ) ویفر وانیلی

۱۰) یک زرده تخم مرغ

مواد برای تزئین:

۱) خامه زده شده

۲) ویفر وانیلی

۳) برش های موز

طرز تهیه:

۱) یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را هم بزنید.

۲) نصف پیمانه شیر به آن اضافه و کاملا مخلوط کنیدو کنار بگذارید.

۳) بقیه ۳ پیمانه شیر را با ۳ قاشق غذاخوری شکر بجوشانید و به تدریج شیر داغ را روی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید در حالی که مرتب هم می زنید. مایه ای یک دست و صاف به دست می آید

۴) مواد به دست آمده را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت کم در حالی که مرتب هم می زنید قرار دهید تا به غلظت سس مایونز در بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید. مایه به دست آمده را از صافی رد کنید و پس از خنک شدن درون یخچال قرار دهید.

۵ ) برای سرو کردن، ۶ یا ۸ کاسه آماده کنید و ته هر کدام مقداری ویفر قرار دهید، کمی پودینگ خنک شده و لایه ای از حلقه های موز، قرار دهید. برای تزئین می توانید از خامه و ویفر و موز استفاده کنید.