جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
پای گیلاس
مواد لازم :
- شکر: یک و یکچهارم فنجان
- خمیر دولایه پای: به میزان لازم
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- گیلاس بیهسته: پنج و نیم فنجان
روش تهیه :
شکر، نشاسته و گیلاس را مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه بگذارید تا آب بیندازید و گهگاهی به هم بزنید. فر را با حرارت ۳۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را کف ظرف پای به قطر ۲۲/۵ سانت پهن کنید. گیلاسها را به هم بزنید و یک دست روی خمیر پخش کنید. طبق دستور پای سیب از بقیه خمیر استفاده کنید. اگر مایل بودید با برس کمی شیر روی خمیر بمالید و کمی هم شکر بپاشید. ظرف پای را در سینی فر گذاشته، مانند دستور پای سیب روی آن فویل بکشید و ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. فویل را بر دارید و ۳۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیر پخته و طلایی شود، سپس روی الک سیمی خنک کنید. (۸ قطعه)
مجله زندگی ایده آل
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه