جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

پای گیلاس


پای گیلاس

▪ مواد لازم :
- شکر: یک و یک‌چهارم فنجان
- خمیر دولایه‌ پای: به میزان لازم
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- گیلاس بی‌هسته: پنج و نیم فنجان

▪ روش تهیه :
شکر، نشاسته و گیلاس را مخلوط کنید. ۱۵ …

مواد لازم :

- شکر: یک و یک‌چهارم فنجان

- خمیر دولایه‌ پای: به میزان لازم

- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

- گیلاس بی‌هسته: پنج و نیم فنجان

روش تهیه :

شکر، نشاسته و گیلاس را مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه بگذارید تا آب بیندازید و گه‌گاهی به هم بزنید. فر را با حرارت ۳۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را کف ظرف پای به قطر ۲۲/۵ سانت پهن کنید. گیلاس‌ها را به هم بزنید و یک دست روی خمیر پخش کنید. طبق دستور پای سیب از بقیه خمیر استفاده کنید. اگر مایل بودید با برس کمی شیر روی خمیر بمالید و کمی هم شکر بپاشید. ظرف پای را در سینی فر گذاشته، مانند دستور پای سیب روی آن فویل بکشید و ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. فویل را بر دارید و ۳۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیر پخته و طلایی شود، سپس روی الک سیمی خنک کنید. (۸ قطعه)

مجله زندگی ایده آل