شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی چغاله‌بادام


کوکوی چغاله‌بادام

▪ مدت زمان آماده‌سازی: ۵۰ دقیقه
▪ مواد لازم برای ۶-۴ نفر

● مواد لازم
▪ سبزی کوکو: ۳۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ درشت: ۴ عدد
▪ چغاله‌بادام: ۱۰۰ گرم
▪ آرد: یک قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه: یک قاشق چایخوری
▪ …

مدت زمان آماده‌سازی:

۵۰ دقیقه

مواد لازم برای ۶-۴ نفر

مواد لازم

سبزی کوکو:

۳۰۰ گرم

تخم‌مرغ درشت:

۴ عدد

چغاله‌بادام:

۱۰۰ گرم

آرد:

یک قاشق غذاخوری

زردچوبه:

یک قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر:

یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع:

یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه

دوسوم چغاله‌ها را در غذاساز پوره کنید و بقیه را با چاقو خرد کنید تا زیر دندان بیاید سپس همه را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ سبزی، چغاله‌بادام، زردچوبه، آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کنید. تخم‌مرغ را در یک کاسه جداگانه بزنید تا یکدست شود. تخم‌مرغ را به مایه سبزی اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.مایه کوکو را با چنگال آنقدر بزنید تا کف کند سپس در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مایه کوکو را در آن بریزید. کوکو را با قاشق به صورت یکنواخت پخش کرده و در تابه را ببندید و پس از ۵ دقیقه شعله را کم کنید.پس از ۱۵ دقیقه کوکو را با احتیاط در یک دیس برگردانید. مقداری روغن در تابه ریخته و سمت دیگر آن را هم ۲۰ دقیقه با در بسته بپزید، سپس کوکو را برش زده و با سالاد شیرازی و نان سرو کنید.

نکات:

۱- اگر مایه کوکو پس از اضافه کردن تخم‌مرغ سفت بود، یک تخم‌مرغ دیگر اضافه کنید.

۲- دلیل هم زدن تخم‌مرغ به صورت جداگانه آن است که بوی زخم آن گرفته شود.