پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

ماكارونی با ماهی كپور


مواد لازم :
ماهی كپور ۵۰۰گرم
ماكارونی یك بسته
پیازداغ ۵ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه رنده شده
رب گوجه فرنگی به مقدار كافی
روغن ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ماهی را پاك كرده و تفت دهید. …

مواد لازم :

ماهی كپور ۵۰۰گرم

ماكارونی یك بسته

پیازداغ ۵ قاشق سوپ خوری

سیر ۴ حبه رنده شده

رب گوجه فرنگی به مقدار كافی

روغن ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ماهی را پاك كرده و تفت دهید. پیاز داغ را همراه با سیر آماده كنید. سپس رب گوجه فرنگی ،نمك وفلفل با یك لیوان آب مخلوط كرده وسس درست كنید.گوشت ماهی را به این سس اضافه كنید. آب را همراه نمك به جوش آورده وماكارونی را در آب جوش بریزید تا پخته وآماده شود،ماكارونی را آبكش كرده بمدت یك ربع ساعت دم كنید. سپس ماكارونی را در ظرف مناسبی ریخته لابه لای آن مایع سس آماده اضافه كنید.قبل از مصرف می توانید روی آنرا با مقداری جعفری تزئین كنید.